HTML

Saccha

Friss topikok

  • Pills here!: ez nagyon szép:) szerencsés az a lány, akinek ezt írtad:) (2014.05.16. 10:26) Család
  • tesóka: Kedves Kőhegyi Kecskefarm! 2012. július 22-e óta nem tudok Önöktől vásárolni, mert soha sincsenek ... (2012.07.22. 14:02) A hegy

Linkblog

2008.02.25. 21:43 Saccha

A betegség

Kíváncsi lennék hogy mikor növi el társadalmunk a sorozatokat..a bulvárt..? Néhány napja azt hallottam valakitől hogy a TV2-n a legnézettebb műsor az aktív. De vajon miért? ár az első időkben feltűnt erről a műsorról hogy egy második osztályos gyerek szellemi és értelmi színvonalán szerkesztik és fogalmazzák meg. A témája rendszerint hasonlóan együgyű. Ezzel persze nem azt mondom hogy egy másodikos kölyök együgyű, de egy felnőtt műsor másodikos színvonalon..az bizony fájdalmasan együgyű. És ez a legnézettebb.

Szóval, az jutott eszembe, hogy biztos sokan vannak akik nem így látják..nyilván nem hatalmazhatom fel magam hogy megmondjam mi a jó és a rossz, illetve mi az értelmes és mi a buta..mindenki számára. De azt kijelenthetem hogy nem nagyon ismerrek olyat aki azon a szinten működik, amit a hasonló kaliberű műsorok nyújtanak. Tehát - csak mellékesen - felkiált a kérdés! hé, hol vannak azok az emberek akik olyan sokan vannak? Jó, én egyáltalán nem nézem a TV2-t, az RTL-en is csak a milliomost..aztán nyomom is gyorsan a spektrumra..Más ezek szerint meg pont akkor nyomja oda..vicces! Vicces, és tragikus..a világ ilyen, és az élet is ilyen.

Szerintem ez egy tünet. Nemtudom milyen a társadalom mint élőlény, de szerintem az ha egy a társadalom átlag intelligenciáját alulmúló dolog a kedvenc, az egy betegség tünete. Valamilyen betegség az oka hogy 10 éve még nézhető volt a tévé..ma már nem. Mennyi jó dolog volt a tévében akkor..igazi kikapcsolódást nyújtott.. Most anyi helyszínelő sorozat van mint amennyi sorozat akkor összesen volt..

Nagyon messzire vezet ez..mert nagyon hülye társadalomban élünk..pont olyanok vagyunk mint a birkák az akolban..szóval, nagyon jól ki van találva, mint a futóhomok: minél jobban kapálózol ellene annál jobban magába szív..és végül kiszívja az értelmet az ember fejéből..és egyszercsak arra eszmél..hogy valami ssszuperjó sorozatot bámul minden nap, ésmár a második napon tudja az összes sztár nevét, de hogy melyik marha király fullatt a patakba..lövése sincs..

kicsi kamat, kicsi tánc..

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://saccha.blog.hu/api/trackback/id/tr69354429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása